Bine ai venit in lumea mea! Nu sunt demult pe aceasta lume dar vreau sa incep cu un sincer: Multumesc!

Termeni si conditii

Bine ati venit pe Theodorboutique.ro, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile înainte de a utiliza sau obtine orice servicii, informatii sau materiale prin intermediul acestui site. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Theodorboutique.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.
Site-ul Theodorboutique.ro este operat de catre persoana juridica Mr. Roman Artizanal SRL, persoana juridica cu sediul social in Constanta, Bd-ul Tomis, nr. 271, Bl L9c, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/2391/2017, cod unic de înregistrare 37907158.

Accesul pe site-ul Theodorboutique.ro este garantat in interes personal respectiv plasarea de comenzi online, informare in privinta produselor prezentate pe site, si nu ii confera dreptul de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Theodorboutique.ro fara acordul prealabil scris al acestuia.

1. Theodorboutique.ro detine dreptul de autor asupra informatiilor prezentate pe site
Theodorboutique.ro isi rezerva dreptul de detinere al intregului continut al site-ului – fotografii, texte, elemente de grafica, templaturi, emailuri, etc. Acesta este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

2. Plata produselor
Pentru plata produselor comandate pe Theodorboutique.ro, exista 2 variante: ramburs la livrarea produselor de catre firma de curierat selectata sau plata in avans prin card bancar.

3. Livrarea produselor
Site-ul Theodorboutique.ro confirma telefonic sau prin mail livrarea produselor. Pentru ca acestea sa paraseasca depozitul nostru catre client, avem nevoie de confirmarea dumneavoastra, in caz contract se amana livrarea pana reusim sa va contactam.
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termenul de livrare al produselor variaza intre 3-5 zile lucratoare pentru produsele care se fac pe comanda sau 1-2 zile lucratoare pentru cele care le avem pe stoc, acesta fiind comunicat individual catre client pentru fiecare comanda in parte.

4. Garantia produselor
Termenul de garantie, este de 14 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru produsele a caror marime nu este potrivita se poate face un schimb de marime. Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, motiv pentru care va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea acestora si conditiile prin care puteti beneficia de garantie.

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
Toate produsele achizitionate de pe Theodorboutique.ro, pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier folosind acest formular. Clientul poate denunta unilateral contractul cu Theodorboutique.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (contact@theodorboutique.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului, acesta suportand costurile de transport.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat, dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. Adresa de retur este: Bucuresti, Calea Mosilor 62-68, Cristina Dobre, 0751439841, va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur(va rugam ca acesta sa fie completat corect, sa fie cont de lei, in caz contrar Theodorboutique.ro nu este vinovat pentru depasirea termenului de 14 zile de plata a returului.

Selectati moneda
RON Leu românesc
EUR Euro